Dit zijn essentiële sieraden voor elk moment | Fashionchick

2022-10-07 21:30:04 By : Ms. Tea zhao

Het is vrijdagavond en het weekend is begonnen. Ongeacht je plannen, heb je vast al bedacht wat voor outfit je aan zult trekken. Maar welke sieraden je gaat dragen, is een ander verhaal. Investeer daarom in deze sieraden en je zult geen sieradenproblemen meer tegenkomen. 

Je hebt vast een aantal kledingstukken in de kast dat je zo mooi vindt of waar je je zo goed in voelt, dat je zeker weet dat het elke outfit goed doet. Hetzelfde geldt voor je favoriete schoenen, maar ook sieraden hebben dit effect. Je moet alleen wel de juiste zien te vinden. Met sieraden kun je jezelf mooier maken, hierdoor krijgt niet alleen je look een upgrade, je ziet er direct heel verzorgd uit. Met de juiste sieraden kun je jezelf goed laten zien. Zo kun je je persoonlijkheid benadrukken en je stijl tot uiting laten komen. Zorg dat je investeert in tijdloze sieraden en je zit (voor) altijd goed. Denk hierbij bijvoorbeeld aan witgouden oorbellen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten; van oorknoppen tot oorhangers en opvallende earcatchers voor een avond uit.

Naast tijdloze oorbellen wil je ook je andere sieraden laten opvallen. Met de juiste damesarmband bijvoorbeeld, maak je van elke look iets speciaals. Zo staat een sterling gouden armband met gekleurde bedeltjes supermooi met een herfstige, kleurrijke outfit. Voor een dagelijkse look past een minimalistische armband die meer rust uitstraalt een stuk beter. Combineer verschillende subtiele armbandjes of draag eens een tennisarmband. Beide kunnen heel goed bij ieder soort outfit. Wil je een wat stoerdere look? Ga dan voor een leren armband met zilveren details van Buddha to Buddha. Zorg voor een passend horloge en je tilt het geheel naar een hoger niveau.

Kortom, essentiële sieraden kun je zeker niet missen en zijn net zo belangrijk als een goede jas of mooie schoenen. Sieraden maken iedere look compleet en vertellen iets over je persoonlijkheid.

Dit zijn de musthave-schoenen om in te investeren

De sieradentrends van de herfst

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook De grootste streetstyletrends van Paris Fashion Week Fashion Lees ook Kunnen sneakers in de wasmachine? Fashion Lees ook Zo geef je je saaie kantooroutfit een persoonlijke twist Fashion Lees ook Met dit tassenmerk sta je stijlvol in het nieuwe seizoen Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

De grootste streetstyletrends van Paris Fashion Week

Kunnen sneakers in de wasmachine?

Zo geef je je saaie kantooroutfit een persoonlijke twist

Met dit tassenmerk sta je stijlvol in het nieuwe seizoen

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.